nanus0085
2016.06.15
|
|
0 0
2279
|
Igen, azt elszamoltam, kell ra a 2 nap. Egy nap a delelotti cetcapazas utan Cebuig eljutunk, es a masodik nap repulnenk es buszoznank El Nidoba.
Igy nezne ki veglegesen (remelem mar tenyleg veglegesen, a tobbi repulest mar megneztem, es azok megoldhatok):
- 17-e: egy este Hongkongban
- 18, 19, 20-a: 3 nap Hong Kong – Hong Kong Island, Victoria Peak, Lantau, Ocean Park...
- 21-e: Hong Kong (esti indulás) – Kalibo (22 órára lennénk ott)
- 22-én első hajóval át Boracay-ra, és 23, 24-a: 3 nap Boracay
- 25-e: Boracay – Cebu – Bohol
- 26, 27, 28-a: 3 nap Bohol. 1. nap: Tarsier Reserve, Man Made Forest, csokihegyek, Anda Beach, Loboc Floating Restaurant, Loboc Zipline. 2. nap: Panglao: Hinagdanan-barlang (?), hajótúra (Balicasag). 3. nap: Panglao strandolás
- 29-e: 1 nap Oslob – reggeli hajóval el Boholról, cetcápa, utána Cebuba buszozni
- 30-a: Cebubol PP-be repulni, El Nidoba buszozni (esti erkezes)
- 31, 1, 2, 3-a: 4 nap Palawan (El Nido) 1-3.nap: El Nido 3 Island Hopping (A, C, D). 4. nap: El Nido Los Cabanas, Nacpan Beach.
- 4-e: visszabuszozni PP-be, es kora esti jarattal Manilaba repulni (repternel szallas)
- 5-e: reggel Manilábol Hongkongba repulni, 5-én este indul a repülő haza
Igy jo, mit szoltok? Tudom, maszkalos, de azzal nincs bajom, ezeket mindenkepp latni szeretnem.
Ma foglalom szerintem a repuloket.
Szerintem (hiaba sietos az utiterv) mindegyik szigetre van eleg ido hagyva (persze mindenhol heteket is el lehetne tolteni..:)). Boracay pihis 3 nap lesz, Boholon is mindent meg tudunk nezni, El Nido-ban is megcsinaljuk a 3 island hoppingot es meg lesz 1 napunk nezelodni. |
Előzmény: COOP (2276)
|
|