nanus0085 Creative Commons License 2016.06.14 0 0 2274

Köszönöm a válaszokat!

Igen, szerintem is sok, de nem merek sokat várni már, fogynak a szállások és sok mindent kell összehangolni.

Ráadásul ez a 2 naponta járó közvetlen járat 22 órára van Kaliboban, tehát aznap már nem tudunk átmenni a szigetre, így valószínűbb, hogy az átszállásos verzió lesz, az meg még drágább (115 e/2 fő kb.), de az legalább 15 óra körül Kaliboban van. Várjak még?

Az útitervből kivettük Coront, így néz most ki (így szeretném legalábbis):

• 17-e: egy este Hongkongban 
  • 18, 19, 20-a: 3 nap Hong Kong – Hong Kong Island, Victoria Peak, Lantau, Ocean Park...
  • 21-e: Hong Kong – /Manila/ – Boracay
  • 22, 23-a: 2 nap Boracay
  • 24-e: Boracay – Cebu – Bohol
  • 25, 26, 27-e: 3 nap Bohol. 1. nap: Tarsier Reserve, Man Made Forest, csokihegyek, Anda Beach, Loboc Floating Restaurant, Loboc Zipline. 2. nap: Panglao: Hinagdanan-barlang (?), hajótúra (Balicasag). 3. nap: Panglao strandolás
  • 28-a: 1 nap Oslob – reggeli hajóval el Boholról, cetcápa, rögtön utána Cebuból El Nidoba
  • 29, 30, 31, 1, 2, 3: 6 nap Palawan (El Nido, PP) 1-3.nap: El Nido 3 Island Hopping (A, C, D). 4. nap: El Nido Los Cabanas, Nacpan Beach. 5-6. nap: PP?
  • 4-5-e: vissza Manilába és/vagy Hongkongba, 5-én este indul a repülő haza

Jól tettem, hogy kivettem Coront? Nem búvárkodunk, csak snorizunk, tájképileg El Nido talán szebb, azt hallottam.

Puerto Princesa meg környéke annyira nem érdekel, rakjak át Palawanról 1 napot Boracay-hoz vagy Boholhoz szerintetek?

Másik kérdés: El Nido-ra a 6-7 éjszakára a booking mindössze 25 szállást ad ki, azok is elég drágák. Elkéstünk ezzel? :(