Tarzy52 Creative Commons License 2016.06.14 -6 4 7999

Szia!

Már megbocsájts, de sokakat elriasztanak a "migránsokkal kapcsolatos információk" és ezért igen fontos tudniuk, hogy mi a Valós helyzet!

Én, illetve a családom május 29. óta itt vagyunk Sarti alatt kb 6 Km-re Sykiában  a Melissi campingben!

Személykocsival + lakókocsival jöttünk, és itt most  kijelenthetem, hogy amikor átléptük a Makedon - Görög határt akkor láttunk először, és utoljára "bevándorlókat" Ezek a határon az út két oldalán lévő sátortáborokban voltak. Semmilyen inzultáció, a tavalyihoz fogható kéregetés, stb nem volt!

Azóta itt Sarti alatt egyetlen egy " migráns gyanus személyt" sem láttunk. Teljes a biztonság, mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön bátran!

Probléma nincs, mi maradunk szeptember közepe - vége, ahogy az időjárás engedi!

Még egy adalék: idefelé jövet Szerbiában, az Aleksinacnál lévő ÖMW kútnál éjszakáztunk. A kamion parkolóba álltam, a szélére. Éjfél körül egy POLICIA feliratú kabátos Úr kérte áljak el onnan, mert ott nem látszom a benzinkút kameráján. Megmutatta, hova áljak, és később kijött ismét, és megköszönte, hogy átálltam.

Ezzel csak azt példázom, hogy figyelnek az utazókra, annak ellenére, hogy ott sem voltak "migránsok"

Szóval kedves Görögországot szeretők, hajrá, vár a tenger, bár még elég hűvös!

Élő, frissülő állókép a kemping bejáratából a tengerpart felé!

http://www.camping-melissi.gr/images/melissicam/ip-cam.php

Előzmény: Pierr_Kardán (7998)