Petya79
2016.06.14
|
|
0 0
382
|
A kondíciókban leírtakat idéztem én is korábban. Elolvastam újra, de nem lettem vele előrébb. Magyarán a zárlati díj fogalma továbbra sem tisztázódott, de a korábban félkövérrel kiemelt szövegből én arra következtetek, hogy ez a kártyára szól. Amit Te említesz, vagyis hogy magának a kártyának nincs éves díja, az csak egy dolog, hisz' ettől függetlenül szolgáltatás még tartozhat hozzá (akár külön a fő-, és a társkártyára).
Amúgy ma délelőtt megigényeltem a OneCard Standard hitelkártyát, úgy, hogy társkártyát is igényeltem mellé. Ezúttal direkt rákérdeztem, az 597 Ft-os díj mire szól: a számlavezetésre, vagy a kártyára. Az ügyintéző hölgy újra azt állította, hogy a főkártyára 597 Ft, a társkártyára pedig még plusz 597 Ft lesz a zárlati díj, tehát így összesen 1194 Ft a havi díj. Bízom benne, hogy csak ő téved, és Neked lesz igazad, de erre egyelőre nem sok esélyt látok.
Kérdés, hogy ebben az esetben a negyedéves max. 10 ezer Ft-os visszatérítés is külön-külön értendő (10-10 ezer Ft), vagy az összevonva jár a fő- és társkártyára együtt 10 ezer Ft (?). Gyanítom, hogy inkább az utóbbi. A másik, amit elfelejtettem a bankban megkérdezni, hogy a zárlati díj levásárolható-e (mint például az Erste banknál). Mert ha csak az évi max. 40 ezer Ft-os visszatérítést veszik alapul, amiből még "lejön" a zárlati díjra költött ~14 ezer Ft (2x12x597), akkor az úgy elég karcsú. Ha ez így van, akkor ebben az esetben a társkártyának az égvilágon semmi értelme nincsen, és le is fogom mondani. |
Előzmény: Sarkany (381)
|
|