Katana750 Creative Commons License 2016.06.13 -8 5 7996

Na! Kaptál bőven a megmondóemberektől így én is írok mert ráérek. Érdekes, hogy a libsiket és nem a véresszájú jobbosokat zavarja ez a "magyarba görögbe törökbe" kifejezés! Jómagam sokat vagyok Erdélyi és más külhoni magyarok között munkám miatt ezért én sokat hallom, megszoktam, nem bántja a fülemet és az önérzetemet sem. Skóciából eszedbe sem jutott, hogy mondjuk elrepüljetek a Makedonia airportra(Thesszaloniki repülőtere) és ott kocsit bérelve leugorjatok Szártira? (120km.) Elég gázos lehet ennyit kocsikázni egy(feltételezem jobb kormányos) kocsival! Vagy itthon átültök egy másikba? (ahol jó helyen a kormány?:-) Nem írod, hogy merre akartok menni. SRB-MK-GR vagy SRB-BG-GR esetleg RO-BG-Gr? Szóval válaszok helyett inkább kérdéseket kaptál. A migránsoktól ne félj! Amióta a balkáni útvonalat lezárták és az Idomeni tábort felszámolták úgy tűnik az ingyen élésre vágyok is megértették, hogy mégsem a kánaánba jutottak amikor Európába tették koszos lábukat. Félreérthetetlenül megkaptad, hogy te is az vagy ott ahol vagy(migráns) de remélem te nem erőszakoskodsz sátoros ünnepeken a mulatozó celtic szurkolókat riogatva! (4 éves gyermekeddel a hátadon) Szóval, ha van még kedved ide írni akkor csak nyugodtan. Lehet, hogy lesz aki válaszol!

Előzmény: Hajnalka Istvánné Tóth (7990)