karesz358 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 7784

Sziasztok!Elsőre egy-két érdekesség:megint elkezdett elpattogni a hátulja.Elvittem futóműveshez,kicserélt egy axiálrudat és minden ok.hihetetlenűl érzékeny a hátulja az első futómühibákra.Vettem egy Nipparts üzemanyagszűrőt mert két ezressel olcsóbb mint a Mann.Száz km után nem ment az autó.Ennyi.Megvettem a Mann-t.Minden OK. Vettem hátulra Mapco fékbetétet,mert oda nem szükséges túl jó.Mondtam én.Sípolt mint állat.Két nap múlva ment bele a Valeo.minden OK.

És akkor egy kérdés.Hátha.Nem ér nevetni!Megint okoskodtam.Telefonomon néztem egy filmet,meguntam,h kézben tartom,pont volt nálam kétoldalas ragasztószalag és 3 db fél centis darabkával ráragasztottam a telót a 16:9-es kijelzőre.Jó is volt,de a film végére gondolom a kijelző melegének hatására durván odaragadt.Nehezen,de lejött,viszott három zöld folt lett a kijelzőn.Amúgy jól működik.El lehet tüntetni a foltot ill meg lehet javítani?

Ja és még valami:az első futóműben nem lötyög semmi,de néha ropog tekergetésnél a kormánykerék.Az elmúlt fél éveben az összes futómű alkatrész cserélve volt egy kormányösszekötő kivételével,kormánykardán felújítva.tronycsapágy új,de állítólag a lengéscsillapító szára kicsit kotyog.Esetleg az lehet?

Ha valaki hozzá tud szólni azt megköszönném.Köszönettel:Karesz