adásvétel
2016.06.08
|
|
0 0
84
|
A miskolci Vista Utazási Irodában be-és kifizettem egy máltai üdülést elég szép összegért.Mikor a választás történt,kifejezetten az időpontot is úgy választottuk meg,hogy mindenféleképpen nappal érkezzünk meg és ne éjszaka kelljen a szállodában elfoglalnunk a szobát,és másnap 1-2 órai alvás után holt fáradtan(talán még reggelizve sem)elkezdeni az üdülést.Az ajánlott dátum szerinti időpont is épp azért felelt meg,mert de.indult a repülő.18 nappal az indulás előtt kaptunk egy szép üzenetet.A "WIZZ air"ttörölte a de-i járatot és csak az esti járatot indítja.Ez azt jelenti,hogy kb éjjel 1-2 körül foglalhatjuk el a szállást,természetesen a kifizetett esti vacsora elmarad,vehetünk valamit az éjjel nyitva tartóilyenkor kb 5-szörös áron áruló boltban,ami ki tudja hol van Máltán. Amikor ezt nem fogadtam el és kértem időpont változtatást,széttárták a kezüket,hogy igazából ez egy Unitravel által szervezett csomag,és amúgy is benne van ( a szabad szemmel olvashatatlan apró betús )általuk nem elmondott,csak aláírt szerződésben,hogy a légitársaság a változtatás jogát fenntartja.Ha ezt elmondják,vettem volna a kalapom és más társaság után nézek.Most ott tartok eszi,nem eszi nem kap mást. Elvettek a szerződésben aláírt 8 napból 1 vacsorát és igazából egy napot,és mehetek a Sóhivatalba.Egy biztos : óvva intek mindenkit,hogy bedőljön ezeknek az Utazási Irodáknak.Unkorrektek,nem tudják garantálni az általuk is aláírt szerződés betartását,csak egyet tudnak:igérgetni,míg nem fizetsz.Egyébbként megkerestük az Unitravelt is reklemáció cáljából.Intézkedés : karok széttárva:ez van. |
|