Törölt nick
2016.06.03
|
|
0 0
91052
|
Köszönöm! A fajtáját nem tudom. Üveg alatti tuning nem volt. Délnyugati fal előtti tuning van. Fekete felmelegedő cserép. Laza talaj. Némi bogyós táp van benne. Bőséges locsolás , mert naponta kiszárad a föld teteje. A tuning : egy darab 370liters szüretelőkád, időnként egy kis bögre (kb 30 dkgr) akármilyen kevert műtrágya bele nyakig töltve (lehetőleg eső-) vízzel . Ezzel öntözöm a cserepeseket és a kinti paradicsom tövét. Kimosási fázis van, mert a kutyvalékot vízzel hígítgatom, aztán ha megunom , akkor kiszedem csutkára az egészet és szétöntözöm ( a meszes alja megy ki tuningnak a rózsák tövéhez) és csinálok egy új löttyöt. Én metszeni a betelelés előtt szoktam kb 3 héttel és minden egyedet úgy , hogy a felét kb tarra vágom, de az idén , meg tavaly nőtt újabb részeket pedig meghagyom. Telelés a fekete pincében. Télen 3x locsolás. Kitelelés után a beteg levelek és ágak eltávolítása, magtokok leszedése. Azonnali permetezés cuproxattal. Egy hét múlva permetezés felszívódó rovarölő és atka elleni combóval. Kb ennyi. |
Előzmény: Ranyu (91049)
|
|