The Rible szavai szentnek tekinthető, legalábbis, jómagam, évek óta olvasom a hozzászólásait. Ha közbekotyoghatok én is. 4x fogom megjárni az országot, nőként kis autóval a 15 éves lányommal, Trebinje az úticél, perzse azért előtte offország Montenegro is közbejön egy hét erejéig. Autóztam Trebinjéből vagy 1500 km-t erre-arra, még soha semmi rossz tapasztalatom nem volt. A rendőrök ha mérnek, a szembejövők villantanak, mint itthon, ha a rendőr meglátta a rendszámot, miközben kőrözve intett volna le, intett haladjak tovább. Nem volt kíváncsi rám. Ahol lehet megyünk, ahol sebességhatár van betartjuk. Jablanicában nem adtam elsőbbséget telezöldnél kanyarodva a szembejövőnek. A rendőr oldalt nevetve kiabált vmit, gondolom a köv: hülye szőke liba, nem látsz?? :D :D
A pénz, azzal fizetek amivel tudok, ha van a kártyán pénz azzal, ha euróm van kérdezem, mondja, visszaad márkában, vagy euroban. Ha elég márkám van és azt akarom költeni, azzal. jajceban jártam én is úgy, hogy kunával, márkával közösen fizettük ki a bureket :D
Nem kell aggódni, menni, nme sietni, nyaralunk és látni, mert csodaszép ország, meseszép tájakkal.
Jó utat és jó nyaralást!! :)