The_Rible Creative Commons License 2016.05.31 0 1 4022

Ez azt jelenti, hogy a szabályokat nem fogod tudni betartani. Én nagyon igyekszem, de nekem sem mindig sikerül. Mások panaszkodtak, hogy indokolatlanul büntették meg őket. Ezt én mindig tamáskodva fogadom, mert engem meg mindig csak akkor, ha hibáztam. Pedig nem kevésszer mentem végig az országon. A rengeteg út alatt, talán háromszor volt ilyen, tehát nem kell aggódnod, csak figyelj oda.

Sokszor leírtam itt, de hogy segítsek neked, megismétlem: a falvak nem a nálunk megszokottak. Egy átlag falu nem út mentén sorakozó házakból áll, hanem egy nagy területen random módon szétszórt házakból. Ne várj egy rendezett, zárt beépítésű települést. Egyik ház az út felé néz, a másik oldalra, a hamradik hátrafelé, de kb. két telekkel beljebb, utána 2 hektár üres terület, majd a domboldalon fent a fejed felett egy házikó stb. Ez mind egy faluhoz tartoznak. Ezért az emberek, gyerekek, kertitraktorok stb. a főút szélén közlekednek, mert csak így tudnak átmenni a szomszédhoz, iskolába, kocsmába vagy ki a kertbe. Már régen azt gondolod, hogy 10 perce elhagytad a legutóbbi települést, de egyszer csak látsz egy település vége táblát. Igen az elmúlt tíz percben is belterületen voltál, de te már közben 80-90 km/h-val mentél. Aztán van az a rejtély, amit még nem sikerült megfejtenem: kereszteződés után10 m-re sebességkorlátozás vége tábla. Úgy tűnik, a kereszteződés nem oldja fel a táblákat.

Előzmény: ufonauta2 (4019)