Zoli1949
2016.05.25
|
|
0 1
2397
|
Sziasztok Urak!
Köszönöm a támogatást. Ennek az oldalnak tényleg az az értelme, hogy nyugodt lehet az ember, hogy mindegyik topiktárs segít a másiknak és örül , ha a társ valami széppel tudja gyarapítani a gyűjteményét. Nyilván a véleményeink az eddigi tapasztalatainknak ( életkorunknak ) megfelelően különböző lehet, de ebből sem harag, sem sértődés nem lehet. Mindent meg lehet írni kulturált stílusban, mert tévedhetetlen ember nincs. Az elején leírtam Gábornak,hogy egyáltalán nincs vételi szándékom. Karika alapítványát nem is ismerem, bár jó lenne, ha néhány szóbal írna róla. Viszont, ha tényleg komplett Pv. gyűjteményt szeretnének, az nagyon szép elképzelés, mert az nagyobb valószínűséggel tovább megmarad, mint például az én pár szerelvényem. Most megláthatjátok a Vaterán, hogy Gábor milyen irreális áron tette fel a tegnap kérdezett szerelvényét. Most töltöttek fel mások is, szintén nagyon magas áron. Remélem, hogy a nepperek előbb- utóbb kikopnak közülünk és a licitálós oldalakról is.
Más: A nem Pv. oldalra tettem fel két régi tehervagon 0-ás méretű rajzát, akit érdekel, ott megtalálja.
Üdv: Zoli |
Előzmény: Roglin7 (2396)
|
|