Roglin7 Creative Commons License 2016.05.25 0 1 2396

Sziasztok!

1. Szerintem nem szép dolog még burkoltan sem ráígérni egy gyűjtőtárs ajánlatára "a Vatreán többért is elmenne", ha valaki egy eladásra kínált termékre jelezte vételi szándékát... Velem is megtette már valaki itta fórumon korábban, hogy amikor jeleztem vételi szándékomat egy vonatra gyorsan írt az eladónak, hogy neki is kell, nem szóltam semmit de most szóvá teszem mert nem tartom korrektnek így gyűjtőtársak között, hogy a "vastagabb pénztárca" szabja meg a vételi esélyeket. Ezt szerintem hagyni kéne a Vaterára felkerülő tárgyak esetére, itt egymás között talán érvényesülhetne a betyárbecsület és hagyhatnánk, hogy az első jelentkező tegyen ajánlatot, és ha nem jön neki össze mégse a "bolt" ám legyen jöjjön a következő ajánlattevő, de én már korábban is jeleztem nem tartom szép dolognak egymás számára felverni az árakat. Ez az én véleményem...

2.Zoli talán kissé túlzóan fogalmazott, hogy "ezt kívánná a tisztesség", de mentségére legyen mondva nem önös érdek vezérelte.

3.Mást le "hülyegyerekezni" kritikán aluli megnyilvánulás főleg, hogy egy gyűjtőtársról van szó, még akkor is ha nem értek vele egyet.

Kezdem úgy érezni kéne csinálni egy új Pv fórumot ahol szabályoznánk mit illik és mit nem, és aki nem tartja be, én szívem szerint kizárnám azonnal.

Sokunk örömét rontja el ami időnként itt folyik.

Üdv: R.