Úgy tűnik, szövegértésből nem kizárólag én szorulok korrepetálásra.
Mi köze a Török luxus hoteleknek az adult hotelekhez??? Ezek pont a családokat csábítják. Talán ha egy felnőt hotel van ott.
Számomra helyszíntől függetlenül bizarr az a jelenség, hogy valaki elmegy a világ végére, és ki se teszi a lábát a szállodából, megelégszik az animátorok nyújtotta szórakozással. Ebből a szempontból mindegy, hogy családi vagy adult nyaralásról van szó, Törökországban, Tunéziában, Mexikóban vagy Kukutyinban. Azért a törököket hoztam fel összehasonlításként, mert pont itt olvastam, hogy miket művelnek arrafelé derék honfitársaink.
Másodszor pedig ne ítélj mert megítéltetsz.
Na, ne viccelj! Ezt most komolyan gondoltad? Lehet ezt ideologizálgatni, de attól még ennek a topiknak az a lényege, hogy ítélkezünk. Igen, az ember többnyire így van összerakva. Te írtad még régebben, hogy ez egy röhögős topik. Szerinted mások kiröhögése nem ítélkezés?
Harmadszor ez a topik másról szól
Másról? Arról, hogy kifigurázzuk a számunkra visszatetsző viselkedést. Számodra az általam linkelt eset normális, számomra nem. Ennyi. Én is olvastam már olyat itt, ami nálam nem verte volna ki a biztosítékot, szerencsére nem vagyunk egyformák.