OMG:
http://csatangolo.blog.hu/2016/05/24/felnottbarat_hotel_szvingerhotel_vagy_gyerekmentes_ovezet
Elkezdtem neki írni, hogy az én egyetlen ilyen élményem kapcsán Mallorcán (ahol turisztikai vonalon jártuk körbe az együttműködési lehetőségeket) azt tudtam meg, hogy a szállodalánc a gyerek-, azaz zajmentes környezetre fókuszál (csendes, idilli környék pálmafákkal, letisztult, modern króm-üveg berendezés, kényelmes, jól felszerelt helyiségek, lucullusi lakoma az étteremben, nyugodt, pihenő utazók), de aztán ráültem a kezemre. Még a végén sértésként élte volna meg, hogy más esetleg nem fél animátor nélkül maradni pár napra, netán nem vágyik szállodai alkalmazottnak titulált prostik "szolgáltatásaira", sőt, horrible dictu nem Óllinkluzívban töltené a szabadságát...
De én vagyok a naiv, nem gondoltam, hogy a "felnőttbarát hotel" helyenként a korhatáros "szórakoztatásra" utal. Valószínűleg sznob is vagyok, de szerintem ez a legalja, ehhez képest a "ki se mozdulok az öt csillagból, nehogy lemaradjak egy étkezésről, és amúgy se érdekel semmi helyi nevezetesség", de az "ellopom a svédasztal felét és a törölközőket, meg ordítva mutogatom a bennszülötteknek, mekkora tapló vagyok" sincs sehol.