Zoli1949 Creative Commons License 2016.05.24 0 0 2359

Szia Gábor!

Nagyon szép állapotban vannak. Kb. egy éve kezdtem neki a Pv. Előre gyűjtésének, mint gyakorló nagypapa. Jelenleg négy mozdonyom két postakocsim, három személykocsim és három teherkocsim van. Többet már nem akarok venni. Vételkor különböző állapotban voltak. A keveset használtaktól a teljes felújítást igénylő roncsokig. Így eléggé tisztában vagyok az árakkal. Karika  mozdonyokra írt árát túlzónak tartom. A  kocsikra  adott árak reálisak. Hasoló állapotú szerelvény van a Jófogáson hatvankettőért és még nem ment el. Én a mozdonyokat max. huszonötezerre tenném. A húzóerő nálad a szerintem is a tartálykocsi, ami nagyon ritka.  Nem szeretném Karika esélyeit rontani, ezért a tartálykocsi nélkül a két mozdonyt, kéz személykocsit, két teherkocsit trafóval együtt nyolcvanöt- kilencvenöt között hirdetném meg. A  tartálykocsira nem mondok semmit, azt a szíved joga eldönteni ennyi infó alapján. Én Előre alapra, Pannónia forgózsámolyokkal készítettem egy replikát és nem adnám el húszezerért sem. Persze minden azon múlik, hogy mennyire akarod eladni, mert néhány nepper már az egekben képzeli az árakat. Csak eladni nem tudja a csomagját.

Üdv: Zoli

Előzmény: Deli Gabor (2356)