purpendicular Creative Commons License 2016.05.23 0 0 4978

"nem vagyok orvos, gondolom megvolt a hajlama az infarktusra. Nem tudom mit érezhet magában ilyenkor mustaine de az biztos, hogy a kétszeri visszavétellel és azonnali kirúgással + szemétkedéseivel hozzájárult Nick életének rövidüléséhez. Gondolom úgy fogja fel, hogy a tények őt igazolják, hiszen ha visszaveszi Nick-et, akkor most megint kereshetne új dobost. Szóval bármennyire is szeretjük mustaine-t, de most szívesen beletörölném az arcát a cipőm talpába."

Nem vagyok nagy fan, de általában figyelemmel követem az eseményeket. Amennyire a hírekből lejött, Menza magának köszönhette, hogy nem került be az utolsó lemeznél a zenekarba, ez nem Mustaine szemétkedése volt. Adott neki egy esélyt, nem tudott élni vele, nem volt olyan állapotban, nem tudott rendesen dobolni a próbán.

Szerintem inkább az elgondolkodtató, hogy ha bekerül, akkor a szíve bírta volna-e azt a tempót, amit a Megadeth diktál, nem ment volna-e el még korábban. És akkor most az menne a rajongói fórumokon, hogy DM "megölte", látnia kellett volna, hogy nincs olyan egészségi állapotban, hogy turnéra vigye. Lehet, hogy Menza neki köszönhetett még pár hónapot, mint ahogy simán lehet, hogy Bill Ward is azért van még életben, mert a gonosz Ozzy és Sharon kigolyózta az utolsó körből. És ahogy Ward, Menza is arra hivatkozott utólag, hogy előnytelen szerződést kínáltak neki.

Persze ezzel együtt lehet, hogy valóban úgy történt, ahogy Te gondolod, és Mustaine volt az aljas, de nem hiszem, hogy a saját ellensége lett volna és egy jó formában lévő Nick Menza nem került volna be a bandába.

RIP Nick Menza...

Előzmény: Andriska07 (4977)