Most, hogy aludtam egyet a hírre, a következők jutottak eszembe:
- az mindig is látszódtt Nick-en, hogy alapjában véve elég érzékeny figura, hiszen szívvel-lélekkel küzdött azért, hogy újra a megadethben dobolhasson. A magam részéről mindig is nagyra becsültem mind a tudását, mind az igyekezetét. Szerencsés vagyok, hogy egyszer láthattam élőben is '97-ben.
- nem vagyok orvos, gondolom megvolt a hajlama az infarktusra. Nem tudom mit érezhet magában ilyenkor mustaine de az biztos, hogy a kétszeri visszavétellel és azonnali kirúgással + szemétkedéseivel hozzájárult Nick életének rövidüléséhez. Gondolom úgy fogja fel, hogy a tények őt igazolják, hiszen ha visszaveszi Nick-et, akkor most megint kereshetne új dobost. Szóval bármennyire is szeretjük mustaine-t, de most szívesen beletörölném az arcát a cipőm talpába.
- az pedig csak adalék lehet, hogy pont május 20-án jelent meg a hír arról, hogy Christ azzal a zombie kinézetű csókával helyettesítik amíg Chris nem ér rá újra. Nem tudom Nick dédelgetett-e még magában bármit a megadeth-el kapcsolatban, de a nyilatkozataival ellentétben gyanítom, hogy igen.
- ha jól tudom Nick viszonylag kiskorú gyerekeket hagyott maga után. Nagyon sajnálom őket is.
Na, az ilyen esetre mondható, hogy megadeth.