Törölt nick Creative Commons License 2016.05.21 0 0 1834

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek abban, hogy "készítettem" egy kapcsolást arduino nano, hr911105a 15/21 Ethernet modul segítségével egy led szalag kapcsolást. A problémám az lenne, hogy amíg rendes usb - röl kapja az áramot addig semmi gond nincs megy a hálózat, a kis webszerver stb (nyilván így viszont nem tudom kapcsolni a ledeket mert ahhoz viszont kevés) viszont amikor a VIN és a GND pin - re kötök 12V feszültséget az arduino borzasztóan elkezd forrósodni az 5v - os selector környékén majd természetesen egy kis idő múlva le is esik a feszültség és leáll a program is. észrevettem, hogy amikor a hálózati modul VCC pinjét leválasztom az arduinoról akkor semmi baja nincs ( persze így viszont nincs hálózatom). Mindenhol azt írják, hogy a hálózati panel VCC pinjét a 3,3V - ra csatlakoztassam viszont így csak a led halványan pislákol rajta és nem működik a hálózat ellenben az 5V - os kimenettel nincs semmi gond.

Tanácstalan vagyok mit ronthattam el, hogy 5v - ról minden rendben 12V - ról pedig forrósodik a hálózati panellel. Remélem tudtok tanácsot adni ebben a problémában pár napja szívom a fogam emiatt, hogy hol lehet a baj. Előre is nagyon köszönöm.