Törölt nick
2016.05.20
|
|
0 0
27
|
Megpróbálom elmagyarázni, bár mocsokmód kéne hozzá a nonverbalizmus. Azon vannak meghökkenve, hogy engem nem zavar a gombom elvesztése, képes vagyok ugyanúgy fórumozni tovább. Náluk ez nem bevett gyakorlat, ők nem mennek vissza gyökérnek oda, ahol már lombkoronák voltak. Ahhoz ugyanis a megalázkodást kéne gyakorolniuk - szerintük. Ez a családon belüli judaizmus, a bánki nevelés lényege. Inkább elmennek (Gala, somi, Wúr, Jagodek stb), de más nem gyakorolhatja rajtuk azt,. amit ők gyakorolhattak máson. Mégpedig a hatalmat. Mert nekik lombkoronának (modinak, adminnak) lenni=hatalom. Nekem, nekünk, s nem csupán a fórumon: szolgálat. Ez az, amit nem tudnak megérteni, ezért hiszik, sőt, tudják(!), hogy én azért vagyok a fórumon, mert vissza akarom venni. Érted, vagyok annyira empatikus, hogy megértem gondolatmenetüket, le is izézem őket érte. Na most ebben az az érdekes, hogy néha-néha felismerik, de be nem vallják. Még maguknak is csak suttogva, talán.
És itt jön a válasz a szabálybanemtartásukra. Be kéne ismerniük, hogy rossz(ak) a szabály(ok), de az nem megy.. |
|