Törölt nick Creative Commons License 2016.05.19 0 0 667

Jó volna tudni mely vallási aspektus követője vagy.

Az jó lenne mert én sem tudom. :) Talán a szeretet vallása.

Amiket írok azt a harmadik kijelentésekből olvasom ki. Az első volt az ószövetség a második az újszövetség a harmadik pedig a Szent szellem (Szentlélek) általi tanítások. 

Jézus mondja:

Ján. 16. 12-14

12. Még sok mondani valóm van hozzátok, de most el nem hordozhatjátok.
13. De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától
szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.

14. Az engem dicsőít majd, mert az enyémből vesz, és megjelenti néktek.

Hát eljött az igazságnak Lelke ahogy azt megígérte, de az egyházak nem foglalkoznak vele. 1850-es évektől kezdve kaptuk. Több ezer oldal.

Ama bizonyos meglepetésekről. Az én tudomásom szerint, meglepetések csupán a földi hiedelmekhez képest lehetnek, mivel az átkelés után, a vének tanácsa előtti konzultációval minden egyértelművé válik, és a szellem teljes egyetértésével születik döntés a következő szükséges tanuló-szféra helyéről.

Az átkelés alatt gondolom a halált kell érteni. Vének tanácsáról még nem olvastam.

A meglepetést arra értem ha a szellem leveti a testet (halálkor) akkor megszűnik a tompultság. Ha a pokolba kerül a gyötrelmei fájdalmasabbak lesznek mint testben voltak. Akkor nagyon bánni fogja, hogy nem iparkodott az életében.

Előzmény: tivadar (666)