Elolvastam, amit az emBIO-ról írnak, nagyon hasznosnak tűnik. Még nem hallottam felőle, de én is beruházok.
Ha már itt tartunk; nem tudom, Ti hogy szerzitek be a különféle permetszereket. /Már azon túl persze, hogy bementek érte az üzletbe./ Egyik nap, amit Ametiszt leírt például, hogy most mivel indítottak, tegnap elmentem, hogy veszek. A Nonit és az Amalgerol vásárolható, de ezen kívül csak a Flumitét adták. A Vertimec már zöld könyves. Beszélgettem az eladó hölggyel, azt mondta, hogy hétről-hétre egyre több permetszert tesznek át a zöld könyvesbe, hogy lehetőleg minél többen végezzék el a tanfolyamot, hogy meg tudják venni. Vagy sokan Párkányba járnak át vásárolni. Most nem azért, de utána néztem, egy ilyen tanfolyam 80 000 forint a vizsgadíj nélkül.
Persze, használom azokat, amiket lehet, de pl. az Amistárról is azt írják, hogy évente max. 2-3-szor használjuk, aztán váltani kell. De ez minden másra is igaz.
Permetezni meg muszáj. Már pár hete elkezdtem, közbe a jég is szétszaggatta a rószák levelét 2 hete, akkor is lepermeteztem, de ennek ellenére ebbe az időbe már kezdenek foltosodni a levelek.
Szóval nektek van-e zöld könyvetek vagy hogy szerzitek be a különféle szereket?