kukeckeee
2016.05.18
|
|
0 0
12003
|
én csak azt nem értem, hogy a pecsába az Accept miért szólt tökéletesen amikor az sokkal kisebb mint a sportaréna. Illetve a 3 Dream Theater koncertem is mind kitűnően szóltak. Azt gondolnám sokkal egyszerűbb egy fesztiválon jól szólni ami ugye nyílt, vagy egy nagy helyen mint a sport aréna tekintve, hogy nincsenek olyan közel a falak. De nem értek hozzá, lehet kisebb helyen egyszerűbb jól szólni. Ami érdekes nekem 2 éve az arénába nem szólt jól a maiden. Sima állójegyem volt, annak a kategóriának a közepén állhattam. Édesapámnak is ilyen jegye volt, ő viszont a kiemelt állóhelyet elválasztó kordonnál állt közvetlen és aztmondta neki úgy szólt mintha egy Dream Theater koncert lenne. Fura :D
Egy másik dolog amit nem értek, ezt nem csak a Maidennél hanem minden zenekarnál. Aztán lehet megköveznétek, de én nem tenném bele azokat a dalokat amiket már 5565565656x játszottak. Mindenki tudja mire gondolok :D egy Metallicánál sem értem meg, magyar szinten pedig az Ossiánnal van ilyen problémám. Annyi nagyszerű dal lenne amit szinte sosem játszottak, akik pedig igazán szeretik őket lehet, hogy pont ezeknek örülnének ( mint én ), nem pedig azoknak amit minden koncerten "kötelező" eljátszani. |
|