pimre Creative Commons License 2016.05.12 0 0 1014

Hát ha tényleg ilyen egyszerű, azt ugyan életveszélyesnek tartom. Na jó, nem élet, de a rendszerre veszélyesnek. Ennek ellenére, ha tényleg így van akkor megpróbálhatjuk:

Feltehetőleg van egy címke neved: Andris, vagy valami hasonló. És ide jönnek a leveleid. Ezt valószínűleg nem esetenként állítja be a rendszergazda, hanem megadta, hogy ha címzett vagy, akkor kapják meg a leveleid ezt a címkét. Innentől ez úgy néz ki, mintha egy könyvtár lenne.

Ekkor fogod magad, és rámész a saját címkédre ahol látod a leveleidet. Fent meg a címkéd nevét. Valahogy így:

Itt látod a label: mellett a saját címkédet. A jobb oldalon meg látsz egy pici lefelé mutató nyilat. Erre kattintasz, és a megnyíló képernyő alján látsz egy olyat, hogy szűrő készítése a keresés alapján. Erre kattintasz, majd jön egy figyelmeztetés, hogy ne tedd. Ne törődj vele, mondd, hogy OK. Ekkor jön a következő képernyő. Ennek az alján bekapcsolod, hogy a szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre is (Ez az összes eddigi leveledet is jelenti), majd a Továbbítási cím hozzáadására kattintasz. Aztán a következő képernyőn még egyszer, és ott megadod a saját nem munkahelyi Gmail fiókod címét.

Eddig követtem az eljárást a saját leveleimen. Befejezni nem akartam, de innen szerintem menni fog.

Azért célszerű, ha egyeztetsz a rendszergazdával, és együtt csináljátok. jobb, ha együtt elkerülitek, hogy valami hiba történjen.

Előzmény: andris188 (1013)