DaKaJu
2016.05.06
|
|
0 0
90
|
Üdv!
Ha valakit érdekel, akkor ajánlanék egy diesel Trajetet. A pécsi Hyundai kereskedésben található. (lásd: http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/trajet/hyundai_trajet_2.0_crdi_business-10046707) 2014-ben hoztam Belgiumból, akkor (igazoltan) 120.000,- km volt az autóban. Teljesen rozsdamentes, jó állapotú autó volt akkor is, azóta csak jobb lett. A behozatalkor cserélve lett a komplett vezérlés, hátsó fékbetétek, minden szűrő, olajak, egy féltengely csukló (csak az ABS gyűrű miatt kellett). Azóta 35.000,- km-t tettem meg vele. Olajcsere 10.000,- km-ként megtörtént. Tavaly a CR szivattyú könnyezni kellett, amelyet Bosch szervizben orvosoltak, elmondásuk szerint a tömítésen kívül (amit kicseréltek) kifogástalan állapotban volt az alkatrész. Idén év elején megtörtént a váltó (és ha már lúd, legyen kövér) és a kormánymű felújítása is. Ezt a feladatot szakszervizre (Mischl Autóház Pécs) bíztam, így most tökéletes állapotú és garanciális a váltó is.
Az elvégzett javításokról a számlákat megőríztem, azok (és minden belga okmány is) járnak az autóhoz. |
|