Regisztrált tag Creative Commons License 2016.05.05 0 0 5525

Tisztelt Fórum!

Jakab András vagyok.

Annyit szeretnék kérdezni, hogy ennek a volt raktár épületsornak a belsejéről és a szintén régebben emellett a raktár épületsor mellett található könyvesboltról, a könyvesbolt belsejéről esetleg lenne valakinek néhány kép?Hogyha lenne és ide, az oldalra feltöltenék, akkor azt előre is nagyon szépen megköszönném.

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ennek a szintén régebben a kerületben, a Csanády utcában lévő Higiénia és Vegyiáru Üzletház belsejéről fel tudnának tölteni az oldalra néhány képet? Ezt is nagyon szépen megköszönném előre is.

Különben annyit szeretnék még mondani, hogy azért érdekelne, hogy lenne-e néhány belülről fotózott kép a már említett helyekről, mert Én régen jártam ezeken a helyeken, csak az a baj, hogy sajnos akkor régen, régebben még nem volt lehetőségem fényképeket készíteni semmiről sem, mert nem volt fényképezőnk. És most pedig emlékbe nagyon örülnék annak, hogyha mégis lenne néhány belsőleg készült fénykép a már fentebb említett helyekről.