tivadar Creative Commons License 2016.04.29 0 0 596

- Nem csak arról van szó, hogy vallásosok (szted még így is túl sokan) vannak,  meg ateisták.  Az a bajom, hogy sikerült a hivatalos közgondolkodásból kiirtani az egyéb világok lehetőségét is.  Semmi melodráma.

- Kedves, hogy így véded a todományt, de azért ne legyél már ennyire részrehajló!   Az atom- és hidrogénbombákon kívül az Ő lelkén száradnak a vegyi és biológiai fegyverek, az atomerőművek balesetei, a génmódosítások, az állatkisérletek, a földalatti atomrobbantások stb. Ne mossuk már a szerecsent fehérre. Felelősség - az már nem érdekli a tudóskákat annyira.

- Tudod te nagyon jól, hogy hidrogénnel hajtott autókra gondoltam, amikor a vizet említettem, de azért nem hagyod ki a ziccert... Kösz.  Csak azt ne mondd, hogy a hidrogénes dolog is fals, mert akkor én vonok le valamit...

-  Mit kellene írnom szted, amikor az ingás, vesszős keresésekre és találásokról tucatnyi könyvet írtak, többezer esetet rögzítve.  Ha nem hiszed, ne hidd. Csak ne okoskodj!

-  A betegségek eredetéről olvass el pár könyvet, mielőtt humorizálsz. Utóbb lehet hogy restelkedni fogsz bigottságod miatt. 

Előzmény: Törölt nick (595)