tivadar Creative Commons License 2016.04.27 0 0 593

Jól értem én, hogy "természetfeletti" alatt  olyan létezőket értesz, akik nem részei a természetnek?  Vagy csak a látható világnak?   Mert szerintem ilyenek nincsenek. Az Univerzum komplex.

Nekem az is "nagyképűség", hogy a közgondolkodás, még csak feltételes módban sem engedi meg az "egyéb világok"  létét, hatásait.  Igaz, ha egy valamit megengedne, szétfeslene az egész, és akkor...

Na, de azért van feltalálói felelősség is, nem?  Lsd. atom- és hidrogénbomba pl. Bezzeg a vizzel működő autó doksiját, azt titkolják, tűzzel-vassal.

Nem tudom, honnan veszed, hogy "az összes ingás megbukott", sztem ez ordas hazugság. Keress utána (ne csak a tagadási oldalakon)  mert magad hozod kínos helyzetbe!  De ismétlem, ez nem természetfeletti képesség, én magam is találtam meg dolgokat az ingám segítségével. Mondok egy újat számodra: ezeket a képességeket nem szabad nyilvános tesztek alá vetni, mert ez egy szellemi kategória, az öncélú tesztek többnyire buknak.  (Én is így jártam egyszer...)

Rák ügyben hatalmas tévedésben vagy.  De nem akarlak megingatni, ha te maradni akarsz a "tudományos" felfogásnál.  Minden betegség (még a baleset is!) pszichoszmatikus, azaz mentális eredetű!  (Ajánlom, Th.Dethlefsen, R.Dahlke, K.Tepperwein urakat olvasásra, aztán majd térjünk vissza a témára.)

Előzmény: Törölt nick (592)