tivadar Creative Commons License 2016.04.25 0 0 588

1./   Hiába véded őket, ezek a kijelentések mind a korabeli "tudomány" hivatalos kijelentései voltak, csak hát megdőltek.  Könyvek tucatjait irták a hasonló esetekről.

2./   "éppen létező legjobb magyarázatunkat a világra"  -  hja... amit a T. mond, az a létező legjobb... humornak elmegy...

3./    Mondtam, hogy én nem fogok itt iskolát nyitni. Akit érdekel a túlpart is, bérel csónakot.

4./    Megmerevedtek a frontvonalak, ti nem hisztek, mi nem bizonyítunk.  Ennyi.  Ha felmutatok nektek egy ingával vizet keresőt és találok, jön a véletlen, meg a csalás...

5./     Igen. Gagarin meg azt mondta, nincs Isten, mert ő fenn volt és nem találkozott vele...

6./    A betegségekről. Egy kis betekintés, és tudom, hogy meg fogod tépni az ingedet... ;-))  Ha előtanulmányok nélkül elárulom neked, hogy nem a kórokozók okozzák a betegségeket, hanem a lélek (ami szerintetek nincs is...) jelez ezzel, hogy valamit rosszul csinálunk, akkor nyilván hülyének nézel. Sebaj, én ebben hiszek, és tudom, hogy sima korrelációról van szó, a kórokozók rögtön megjelennek, amikor egy testrész, vagy test legyengül, energiahiányos lesz, és ott elszaporodnak, hogy vagy aktivizálják a test immunrendszerét, vagy ha ez már nem lehetséges a stádium miatt, akkor elvégezzék a lebontási feladatot.  Tehát a rák is azért nem gyógyítható mert a lélek be akarja fejezni ezt az inkarnációját. 

Jobb ha tőlem tudod: minden orvosság placebó,  nem csak a homeopátiás. Már írtam valahol arról a kisérletről, amikor új gyógyszerként placebót adtak a betegeknek, és a 80%-uk meggyógyult a rákból. Majd amikor később megmondták nekik, hogy placebó volt, a fele visszaesett és meghalt. Ez a hit.

(Most jön az, hogy adjam meg a helyet, ahol ezt leírták és különben is véletlen...)

7./  Azt is tudom, hogy hiába írnék ide példákat a saját életemből, hogyan találtam meg dolgokat az ingával, hogy kértem/kaptam működő tanácsokat a Yi-csing-től, mennyire pontos az én + családom horoszkópja, mennyire gyógyulunk a homeopátiás gyógyszerektől... stb. stb. előre tudom a kész válaszokat, képzelet, álom, fantázia, véletlen... Ez a földi oldal municiója. S ha azt mondom, véletlen nem létezik, a többi meg része az embernek? Jön a legyintés.

Ezért mondtam előbb, hogy mi pillanatnyilag egymást meg nem érthetjük, mert számodra ezek a dimenziók nem léteznek, nem létezhetnek.  Én is így voltam 15 és 35 között. De hálistennek elmúlt.

Előzmény: Törölt nick (587)