drmv
2016.04.18
|
|
0 0
1169
|
Üdvözlet mindenkinek!
Köszönet a szervezésért, az ellátmányozás kifogástalan volt. Ennek a nehézségét csak az érzi át, aki hasonlóval már próbálkozott. :) Előre bocsátom, hogy senkit nem ismertem a társaságból, úgyhogy kicsit tétován ténferegtünk eleinte. Megértem az analóghívők ellenszenvét a digitális világgal szemben, de a szervező dönti el, hogy mi legyen a menetrend. Mindemellett érzésem szerint a fenti helyiségben azzal a hangsugárzóval inkább erősítő szívatás történt, nem prezentáció. A szobákat végigjárva nekem a hang leginkább abban tetszett, ahol a Lenco 75 zenélt (és a Nagra, amin jó kis ütős zene volt ). Szívesebben hallgattam volna azokat a Cantonokat az emeleten levő helyett :). Bocsánat, hogy neveket nem tudok társítani készülékekhez! Az emeleten hallottakból szimpatikus volt a fadobozos (külön táppal) készülék, nagyon fülbemászó hangot produkált, valamint a monoblokkok és az az erősítő, ami a földszinten a Bösendorfer klónt hajtotta. Ugyan elhangzott az elején, hogy kb. azonos hangerőre fogunk törekedni, de ez sajna erősen nem sikerült. A két 211-ről nem mondanék semmit, mert az egyik az enyém volt (mindenki szereti a saját holmiját és elfogult vele), Krizsiét meg nem hallottam fenn ,mivel a földszinti szobában az övé helyén raktuk össze az én készülékeimet két szélessávú dobozzal. Volt kis zavar az erőben néha a forrással, de úrrá lettek rajta a srácok (bocs megint a névtelenségért). Utána még elég sokáig elzenélgettünk ott.
Érdekes volt és jó élmény, köszi még egyszer! :) |
|