Batuka01 Creative Commons License 2016.04.16 0 0 25154

Rendben és köszönöm, nem csak magam nevében. 

(De ezzel nem sértetek jogokat, minden szerelvényhez megvan a közreadási engedélyetek ?)

Csak érteni szeretném a dolgok működését. Igazából jóformán nem is használok tőletek sok szerelvényt. A filrtek nem hozzátok tartoznak. Azok, meg a fecske festésű BHV-s kocsik, meg Actos csomagok amik hangsúlyosak, meg rengeteg Cseh lengyel, Szlovák kocsik, mozdonyok. Csak nálatok láttam aktívan ezt a folytonos, néha gyerekesnek tűnő hisztit a jogok miatt. Ezért próbáltam próbálok itt konstruktívan vitatkozni, minden rossz szándék nélkül. Sőt szándékaim tiszták.

Szóval én majd egyszer ha közreadom actjaimat mindenképpen szeretném a hozzá tartozó járműcsomagokkal együtt megtenni.  De a vitákat még azok előtt le szeretném folytatni.  Hogy ez számotokra milyen formában és jogi nyilatkozatokkal, garanciákkal lenne megoldható. De mint mondtam ti csak egyek vagytok a sok közül, tehát ezeket a köröket máshol is le szeretném futni. Esetleg valami jó tanácsot is szívesen fogadok. Hogyan miként lássak ehhez hozzá. 

Előzmény: 431-103 (25152)