juhosttt Creative Commons License 2016.04.12 0 0 292

Csak a rutinra reagálnék:

 

Lehet 30 éven át is szarul csinálni valamit. Igen az rutinos... De attól még szar lesz. De lehet már 2 év alatt is minőségi bort készíteni. Nekem itt sokan azt mondják, hogy minek törekszem a minőségre, úgysem tudják majd megfizetni. Épp ezért lesz alap és minőségi kategória is... Ismerősöd meg vegye a felcukrozott 300 ft-os lőrét. Én is ittam olyat ami a cukortól édes volt. És akkor mondják hogy deszert bor meg minőség itt kezdődik és mikor fogok én ilyet csinálni?! Hát mondom sose.... mert én nem fogom felcukrozni a mustot... Akkor inkább lesz 2-3 fürt/tőke és akkor majd jól megszalad a cukor fok és akkor ott lesz a deszert bor... 

Előzmény: Banndyta1018 (290)