Cuka1
2016.04.12
|
|
0 0
6128
|
Persze, minden rajongó azt a '93-as párizsi "csúcs" Rose-t szeretné látni. De könyörgöm, 54 éves. Hetfield hangja se a régi már, Brian Johnson utolsó pár koncertjén néhol rém gyenge volt (gyorsan tegyük hozzá hogy azért ő más korosztály, az is igaz), Vince Neiléről meg ne is beszéljünk. Ez az ember az utóbbi 15-20 évben annyi hullámvölgyön ment keresztül hangilag hogy az valami kegyetlen. A 80-as éveket a befutásukig végigdrogozta és itta, utána meg még sokáig ivott, ez meg is látszik az egész emberen. Valóban helyenként iszonyat gyenge most is a hangja, pl. Sweet Child, Civil War, You Could Be Mine, viszont azt is tegyük hozzá hogy az utóbbi jó pár évben a turnékezdéskor sose volt rendben a hangja, viszont utána be szokott melegedni, ahogyan azt láthatjuk a 2010-es turnés felvételeken is, ott valami elképesztő hangja volt, szinte már súrolta a régit. Emellett vegyük azt is számításba, hogy ülve, törött, felpolcolt lábbal énekelte végig az egészet. Rohadt nehéz úgy énekelni, főleg neki, akinek hasból, feszítve kell nyomnia. A súlyfeleslegben van némi igazság, de elég sokat fogyott már így is a fotók alapján 2014 óta. Ha tovább tud javulni akkor nem lesz baj, engem a Jungle-el és a Double Talkin Jive-al már megvett kilóra. Én is többet vártam, valami 2010-hez hasonlót, de azért várjuk meg hogy hova fut ki a dolog. |
|