Szerintem a kút is szuper volt,nagyon imádtam. A térkép amit adtak a jegyhez az viszont kicsit meghaladta a képességeinket,mikor mindenfelé tekeregtünk kanyargó ösvényeken,találkoztunk eltévedt turistákkal és próbáltuk kideríteni,hogy merre járunk,de nem sikerült. Nagyokat vihogtunk mikor újra összefutottunk.. Imádtam a Quintát. Ez semmit nem vesz le a Pena értékéből,mert azt is imádtam...
Mi is belefutottunk a Rossón a kajavásárba,huhh,hogy ott mik voltak!!! A szendvicsekből 20 centire kilógtak a sonkaszeletek,nyammm.
Én nem vagyok tengeri étel rajongó,de azt a fokhagymás,olivaolajban sült rákot megkóstoltam és nagyon finom volt./gambas al ajillo/. Igaz, Belémbe ettük a legjobbat,aztán egy gyengébbet Cascaisban,a leggyengébbet meg a Rossión valahol. De még az is egész jó volt.
A Santa Justára jó volt a via viagem kártya is. Fent a kilátórészre én valahogy ingyen mentem fel,a többiek fizettek 1,5 eurót. Nem tudom hogy csináltam:)
A libegőzés tényleg nagyon szuper volt a Vasco de Gamánál,én sem értettem,hogy miért nincs tele turistával.
Bármikor szívesen visszamennék Lisszabonba,de gondolom ez már közhely:)