Zotya loves tenisz Creative Commons License 2016.04.05 0 0 12044

"Ez kezd mulatságos lenni". Egyetértünk. Azt állítod, hogy soha nem edzenek azokkal az ismétléstartományokkal. Ott a videó, meg ezeken kívül még több tucatnyi, ami egyértelműen bebizonyítja, hogy klasszikus ismétlés tartományokkal is edzenek. Nem én cáfolom meg őket, hanem ők saját magukat. Miért vennéd készpénznek, amit lenyilatkoztak, ha egyszer nem igaz? Nem látod a szemeddel? :) Kai-ról évek óta tudja mindenki, hogy bullshit, amit mond, és ugyanúgy a nehéz súlyokra és a 8-12-es ismétléstartományokra építi az edzését, mint bárki más.

Teljesen egyértelmű, hogy miért mond mást, mert így egy "művésznek", különcnek tűnik, aki technikailag képzettebb mint bárki más. Mindig tolja a pszeudotudományos maszlagjait. Mindegy, ott a videó bizonyíték, engem rohadtul nem érdekel ha ennek ellenére magadon tartod a szemellenzőt. Ha számodra egy vitában annyi a lényeg, hogy neked legyen igazad, és nem tudod beismerni az ellenkezőjét, akkor sem ha a videó bizonyíték kiböki a szemedet, akkor inkább még most fejezzük be, mert ez számomra az égvilágon semmit nem nyújt. Én minden vitához, beszélgetéshez úgy állok hozzá, hogy tanulni akarok belőle, van, aki azért megy fel az internetre, hogy mindig igaza legyen.

Előzmény: pastetomebihal (12043)