repcsepista
2016.04.05
|
|
0 0
1283
|
America America America... a Marica meg Rica sejj hajjj...kurorica derceee... 5.: Április dilis (dilis az dilut) bolondja, hogy hány óra... Egyet biztosan tudok, mondani, hogy semmi se tart örökké, semmi sincs véletlen, azaz ténleg minden előre meg lenne irva? 6.: Minek kellene történjen, ha csak ÖRÖK EGY UT VALA, VAGY VALA VALLA GOD...Nos vannak dolgok, amit nagyon nehéz itt, láttattni...mint ha bejüttem az Égi Hajónkkal, az ollan... hogy ... csak ugy tudnám...Egy tisztásra beugrottál (jah, most lovaddal, táltos lu) sehonnan, most van egy ut, az a szakadékba vezet, közbe... most nem lehet megfordulni, hanem tülled tülled tülled...mondod a lovadnak, mert az a keskeny ut, mell MENbe fel vezet, de ha a szakadákokba ba ba baaa...Most...miután rágyüttél hogy az az egy ut is isis... szakadákokba bitta...nos elkezdel utat vágni...ugganaz az hellzet... ismét tülled tülleg tülled... curik curik curik... aztán EZT HIVJA AZ ISTEN MAGYARJA: TALLPALATTNI FÖLD!!! -(nincsak, alólam azt is kuhuzták) Na próbáljátok ezt vonatoztatni mindenre...az egyetelen ut lenne, a szakadák? 7.: Egy nagy SARKAN KIGYÓ - ÓGYIK MARADT...ha ami megdeglett... Szovjet de veres -véres Sarkankigyó - ógyik, akkor ez nem lehet még JEWusa sss... hanem jewU.K. azaz United Kingdom, ugyanis ha figyelitek a mostani... na tegnap hallottam, hogy az amcsi prezidentek tulajdon képpen Cirályok valának, ami inkább az... nos AMI LENNE HA LENNE... CIRÁLYOK CIRÁLYA UJ VILÁGREND = DAVID CIRÁLY TRONA A KIRÁLYOK KIRÁLYA SZÉKHELL... s most hogy abcullaultra HOGY LENNE 1776.SPIRITTISZTA U.S.A.??? -ha tota ALLÁHRENDELTE A DAVID TRÓNOSOK TRÓNA UJ JERUSÁLOM VILÁG KINGDOM KÖZPONTNAK... 8.: Nos amit láttam... hogy EGY IGAZI AMERICA ELŐSZÖR... PATRIÓTA... na ha figyelitek, mondtam mikor leirtam, hogy megpróbálják ami ELEVE MEG VAN IRVA, KIJÁCCANI...nos egy haramadik párt...ami lehet tota akik a SZOVEJETET LÉTREHOZTÁK(abcullaultra a DAVID CIRÁLYOSOK TRÓNOSOK = UJ VILÁGREND ((ONE WORLD ORDILL))) PUCCSA, AZTÁN JÖNNE AZ A HANKY DE SENKY YENKY DUDA DANGY, VAGY MOST MIND A KETTŐNEK VAGY -VAGY...LEHETŐ SEGGE??? Isten birkája mindent kibir brrr... |
Előzmény: repcsepista (1282)
|
|