1Jó kis beszámoló, eddig nem hallottam semmit milyen beszólásai voltak Axlnek koncert közben.+Jó hír, hogy nem nagyon van panasz Axl hangjára, látszik, hogy készült, ha a LaLd-ban kihagyná a sikításokat, még a végén is maradnahangja.
Slash valóban furcsa volt, de ez szerintem részben Frank hibái miatt, de inkább azért mert 23 év után Axl, Duff és Dizzy mellett állt egy színpadon.A CD számokból jó lenne pár részlet, de az lehet csak szombaton lesz a vegasi koncertről. Amúgy azt is olvastam, hogy Slash elég unottan játszotta a Chinese-t, szóval nem tudom mi van vele, de szerintem se ment volna bele ebbe az egészbe ha nem akarná igazán, max pár koncertbe eggyezett volna bele.
Aki egyébként reuniont várt az eleve rosszul szemléli a dolgot.Senki nem mondta, hogy ez az lesz, Slash és Duff csatlakozott Axl csapatához.Meg van egy új billentyűs lány is Melissa Reese.Szóval Pitman-ről se tudni , hogy mi van, lehet a lány csak helyettesítő.
Adler pedig ott lett volna csak hát sérülés miatt nem tudott volna dobolni.
http://www.alternativenation.net/steven-adler-has-rehearsed-with-guns-n-roses-back-injury/
Jó kis teaser volt ez a pár videó, kép, szombat délelőtt már keresem is a vegasi videókat.