Itt egy beszámoló a GN'R Hungary Fb oldalról:
"Ilyen volt a Troubadour meglepetéskoncert - a jelen lévő szerencsések beszámolói alapján:
-Axl nagyon jól énekelt, csak a végére, a PC pár részére vékonyodott el a hangja
-Slash kurva jól játszott, de nagyon befelé fordult, elsősorban a zenére koncentrált, nem annyira az interakciókra. Viszont a szólókat rendre hosszabban játszotta, mint azok eredetileg vannak, és állítólag Axl és Duff többször is vigyorogva összenéztek emiatt
-a zenekar általában nagyon egyben volt, de Frank Ferrerrel ritmikai dolgok miatt Slash és Duff is elbeszélgetett számok között/alatt
-Axl remek hangulatban volt, sokat viccelődött. Például a setlisten, hogy most hagyta, hogy a többiek akarata (is) érvényesüljön. A My Michelle előtt - egy Duffal való egyeztetés után - azt mondta: ő olyan típusú ember, akivel köztudottan meg lehet beszélni a dolgokat, majd az amerikai troll elnökjelölthöz, Trumphoz hasonlította magát, hogy mindketten előszeretettel egyeztetnek - önmagukkal.
-Axl elesett a második szám, a Mr. Brownstone alatt. Mindenkinek meghűlt a vér az ereiben, de kiszakadt gatyával folytatta, mintha mi sem történt volna
-ezután Axl a Brwonstone szólója alatt odament Lenny Kravitz-hez, az ágyékára mutatott, majd a sajátjára, és azt mondta, hogy "penisgate" - utalva arra, hogy Lenny koncerten kiszakadt gatyája alól elővillanó fegyvere pár hónapja a címlapokra került
-egyébként 5-6-szor váltott ruhát a koncerten
-a WTTJ közepén Axl kicsit változtatott: “Do you know where you are? You’re in the Troubadour baby. You’re gonna diiiiiiiiiiie.”
-a Live and let Die-ban is volt szövegváltoztatás, valószínűleg az elmúlt 20 év háborúskodására utalva: “What does it matter to ya / When you got a job to do / You gotta do it well / You gotta give the other fellow hell.”
-a Knockin' On Heaven's Door közönségénekeltetése előtt Axl arról beszélt, hogy ők hárman 23 éve nem álltak együtt színpadon. De nagyon keményen dolgoztak azon, hogy ez a koncert megtörténjen - ehhez a város és a rendőrség együttműködésére is szükség volt. Ez pedig 23 évet vett igénybe. tongue hangulatjel
-a Paradise City első refrénje után Axl megállította a zenekart, mert a közönség nagyon előrenyomult, és az elöl állók kezdtek összepréselődni. A rajongók azonban nem mozdultak, mire Axl ingerülten felszólította őket, hogy "I said you people need to step the fuck back now!". Ez korábban koncertbefejező mondat is lehetett volna, de most rövid szünet után folytatták a számot.
-a Keresztapa-szóló előtt Axl azzal mutatta be Slash-t, hogy "ezt az embert nem kell bemutatni"
-a SCOM "Where do we go?" részénél egy ponton Axl színpadiasan Slash felé fordult, és neki énekelte
-a Sweet Child előtt egy "spanyolos" gitárszóló volt
-a Rocket Queenben Slash még a slide szóló előtt tolt egy talkbox szólót. Axl vigyorogva meg is jegyezte, hogy "hiányzott, ugye?"
-a RQ slide szólóját állítólag Richard játszotta. Szintén neki jutott a CD egyik szólója is.
-a Betternek megváltoztatták az intróját
-a CD nagyon punkos lett
-állítólag 3 profi kamera vette a koncertet
-állítólag a soundcheck alatt volt Coma is
-állítólag a koncert után aláírtak egy lemezszerződést a Geffennel...
(-amúgy egy rakás ismert ember volt jelen: Michelle Young - akinek a My Michelle-t írták, Lana Del Rey, Nicholas Cage, Jim Carrey, Lenny Kravitz, Kate Hudson (állítólag több rövid youtube-videót ő vett fel!), Emily Ratajkowski, Axl Sasha "Volcano" Volkovája, Del James - Axl régi bizalmasa, Dave Kushner a Velvet Revolverből, Jesse Hughes az Eagles Of Death Metalból, az ex-NIN-es Danny Lohner, Bubbles, stb.)"
Ez alapján a beszámoló alapján(ami persze csak egy nézőpont), de én nem mondanám, azt hogy ne lennének jóba, össze is ölelkeztek állítólag az egyik dal végén, mint anno 93-ban a UYI turné utolsó állomásán....
Abban egyetértek, hogy Axl a főnök továbbra is, de én is biztos vagyok, hogy Slash nem vállalta volna csak a pénzért, kellett hozzá, hogy ellássák a csatabárdot....Ebből a rewiev-ból kiderül az is, miért volt "rosszkedvű" a bongyor hajú :)
Magával a koncertek minőségével szerintem nem lesz gond, ez egy bemelegítő buli volt a stadion koncertekhez.Axl egész ól összekapta magát, pláne, hogy az utóbbi években az első bulikat mindig elcseszi.Frankkel meg nem tudom mi volt, 10 év GN'R tagsággal a háta mögött.Lehet izgult? :D
Steven meg nem tudom miért nem volt ott.Komoly pletykák voltak, hogy ő is ott lesz.
Matt állítólag azért maradt ki a turnéból, mert valamikor mostanság újra összeveszett Axl-el.