Alvin_ti4200
2016.04.01
|
|
0 0
47605
|
Ott hagytam a zöld coupe-t és egy picit büszke vagyok magamra, hogy nem hagytam magam elvarázsolódni a színe miatt (ami a kedvencem).
Kívülről szerelem első látásra, de itt-ott csavarok meg műanyag darabok mindenütt (nem szem előtt, fakkokban, satöbbi), a váltónak lehet, hogy az utólagos váltózár miatt, de olyan recsegős hangja van, amikor váltok, hogy ijesztő, a motor gázadásra pedig szokatlan hangosan morog, a gumikéderek, amik az ajtószélen futnak végig sérültek, legalábbis a vezető oldalon mindenképp, aminek köszönhetően elég sok zaj szűrődik be kívülről. A központi kijelző nem működik, senki nem tudja, miért (...), ez lehet, csak egy szimpla csere bontóból, de azért nem túl szerencsés. És még sorolhatnám, az első ijesztő dolog a kilométer óra volt, ami emlékeim szerint egy hete 99440 km-t mutatott, még a hirdetés címében is ott volt (lehet, még most is ott van, bár már teljesen más fotók szerepelnek...a km óra állásról például eltűnt a fotó a hahu-ról), viszont a mai látogatásomkor már csak 99239-et mutatott. Ott fejben eldőlt már a sorsa... |
Előzmény: bananatree (47604)
|
|