okinayab
2016.03.30
|
|
0 0
7068
|
Kénytelen vagyok kicsit vitatkozni,ezzel a semmit nem fog "érni" megjegyzéseddel. Nagyon sok minden beleférhet egy napba hajsza nélkül is,és semminek nem az ott töltött idő hossza adja meg az értékét,szerintem. Illetve mindenki másféle,mindenkinek más ami megéri. Sosem voltam az a kipipálós utazó,de van ami nekem semmit nem jelentett ott a helyszínen,ami másnak fél nap nézelődéssel is kevés volt. Mi sem tervezünk Sintrára több időt,mert összesen van 4 napunk Lisszabonban,de Sintrában engem is a Quinta érdekel a legjobban,arra szánok legtöbb időt,a Mór várat is csak kívülről nézzük meg valszeg,nem vagyok nagy romrajongó,és a tripadvisor vélemények szerint is a Pena meg a Quinta a legjobb. Nyilván ha több időnk volna akkor mindent megnéznénk.De nincs.
Ahogy olvastam Sintrában elég korán bezár minden,tehát lehet buszozni délután tovább a Cabo de Rocához. Onnan meg akár Cascaisba is,mert onnan késő éjjel is megy vonat vissza Lisszabonba.
Többen így csinálták,mi is meg fogjuk próbálni. És azt hiszem sokat fog érni az a napunk:) Azt is mondhatnám:nem semmi nap lesz:))) |
Előzmény: Törölt nick (7055)
|
|