Kedves mandarinlakó!
Hát lezajlott a közgyűlés. A megtakarítást felvető lakó nem jelent meg és nem részletezte álláspontját.
A közös képviselő viszont részletezte indokait, amit elfogadtunk.
Tudni kell, hogy minden társasházban aránylag rövid a szivattyúk élettartama a fokozott igénybevétel miatt.
Ön azért írt, mert szeretné csökkenteni a fűtési rendszerrel kapcsolatos költségeket.
Én informálódtam és betekintést nyertem az ezzel kapcsolatos levelezésbe.
Ön csak a tények első részét írta le, mert sor került a vízminőség analizálására, valóban ingyen,
de azt nem írta le, hogy a Cég által adott árajánlatban:
--Összesen 5 millió forintot tenne ki a kazánok visszatérő ágába beépítendő leválasztó készülék és ennek beépítése;
--A speciális korrózió inhibitor megrendelése és a vegyszer bejuttatása szükséges mennyiségben
mintegy 950 ezer forintot tenne ki.
Kérdem én, hol itt a megtakarítás, amikor a szivattyúk cseréjének/javításának költsége csak a megadott tétel 25%-át teszi ki?
Ismerek olyan szakértői véleményt mely szerint a Cég által ajánlott tételekre nincsen szükség, de ez a hivatalos álláspont is.
Ha egyszer valamilyen eljárásra szükség lesz, akkor versenytárgyalást kell kiírni, mínium három árajánlatot bekérni és én nem
vagyok biztos abban, hogy az önök Cége fogja a legkedvezőbb kondíciókat kínálni.
Üdvözlettel: palmeiras