repcsepista
2016.03.22
|
|
0 0
1280
|
Szólaljon meg a trombita te buta... á á á... még repedt fazék sss... elepe repedt vala sss... 2.: Az előbibe bibe van az 1. szóval ez a foltatása lenne... s Had mondjak nektek valamit...ami nekem nem ment...az felszabaditó dicsó szovjet hadseregek... s otthom hadmérnöki - berepülő - pilótának indultam, komolyan...s ahoz perfekt orosz kellett volna...na én annyira de annyira utálom hogy nem mondhatod meg... a te igazadat... hogy irtó utálat van ma is bennem... de ahogy én beszéltem... na nem viccelek, a tanárok csak ahogy rájuk néztem...nekemrohantak s össze vissza vertek rugdostak... de az meg... nevető görcsöt kaptam... s hogy büdi phicsába nem tudom uralni a testem... de hogy...valami ki láccik...végtelen zavarba hoz ma is... 3.: Megérkezve amcsiba... de szeretem amcsit de nem szeretem jobban mint... én benneteket akiknek nem kell... szóval már tudod mit akarok...hogy nem kell meg se mukkanom... tudod... de monduk mocsmá ... ha magyar közösségekbe menek...mocsmá ténleg veszélyes...mintha.. na itt már...erősen a barna bőrüek... meg most azok a szőkék... 4.: Na zerintem... volt valami Donald J. Trump-ba, ami mikor semleges vagyok a zsidókhoz is meg palesztinokhoz... na ez...emlékezzetek vissza...mikor Ronit megválasztották...közvetlen előtte...zerinted a palesztinok terroristák vagy szabadság harcosok... Roni gondolkodás nélkül: szabadság harcosok... akkor este megnyerte (ellenben Bush lett az igazi Nőke mert szőke, s nem lehet Jackot)földrengéssel az elnőke széket... nos Donald kacsa... ez zerintem egy ollan gyalázatos fetrengés volt... ami mocst titeket kérdelek?: - vagy direkt tota gyalázat rtohad rozsda repedt ócskafazik... tehát direkt csinyálta... vagy ja ennyire stoba... mjocst azért fogják nyomni...na ha láttátok...ITT AMCSI NINCS, TALÁN SOSE VÓT... s amit ma láttam... brhrhrrrr.... Isten birkája brrr... ...még gyüvök... csak fizikakilag is...pont ma a mi is vagyunk ufo? - hogy ki van az itti ébren álom, meg most mikor álom álom ...megette... ami ugy a Jó Angyalok, mint az ördögöknek nyitva...na nincs ajtó... szabad a gazda...viccik Ilonát fo fo fff... |
|