A diplomáddal való hencegés mellett mutass valami gyakorlati, kézzelfogható dolgot is!
"Én csak azokat az embereket sajnálom, akiknek a keltetés közepén egy felszakadt SMD ellenállás vagy egy megbolondult proci miatt"
Ez csak a te rémlátomásod! Talán magadból indulsz ki, de ezekért én tartom a hátam.
Jelentkezzen az, akivel bármi ilyesmi megtörtént az általam készített orosz szabályzóval!
De miért is kellene mindenkinek aki digitális szabályzót használ, profi felszereléssel rendelkeznie?
Amikor gyereket vár az ember, akkor sem alakít ki otthon egy műtőt a szüléshez! Ha veszek egy autót, még nem kell autószerelésből szakvizsgáznom!
Ha műszerész létedre ennyire irtózol az SMD technikától, le se vedd egy mai tévé vagy más hasonló elektronika hátlapját!
A másik dolog: Ha te irtózol is tőle, miért kell emiatt a körmödet aggatnod?
Ha igazad is lenne, hogy ez csak az én mániám, és hogy emiatt sokkal tovább kell görcsölnöm egy szabályzó elkészítésével, kérdezem, ez téged miben érint, neked milyen hátrányod származik ebből?
Ha ez neked egy hűde-jajjde bonyolult technika, elárulom, ebben is 2 db mezei analóg IC dolgozik. Egy LM324 és egy LM358.
A gyári SY-HS-220 panel fényképe:
Az egy szem SMD LM324-el.
Ezt használtam kiindulási alapként, amit kiegészítettem egy komparátor fokozattal.
A panel gyártója is csak mániából, puszta mazochizmusból alkalmazott SMD-t?
Lehet szeretni, vagy nem szeretni az SMD-t, de ezért másokat fikázni..... ?!
Nem rontottál semmi üzletemen. Ha valaki normálisan gondolkodik, eldöntheti szüksége van-e neki ilyen kütyüre, vagy sem. Ezen a hozzászólásod, - értelmes ember esetén - semmit sem változtat.
Igen! Ha neked az tetszik, maradj csak a kőbaltánál!
Én is befejezettnek tekintem ez a (fölösleges) vitát.