zsebi41
2016.03.18
|
|
0 0
3397
|
6 bögre víz
1 bögre kristálycukor
5-6-dkg só
1 bögre 10 %-s ecet ha savanyúbban szereted még megtoldhatod 1/2 bögrével.
1 mokkáskanál nátrium benzoát
1 " " borkén por
1 " " timsó
ezt kell összekeverni. A fűszereket én majd a savanyúhoz adom. A paprikához tormát és borsot + babérlevet + boróka bogyót. Ugyan ez a lé megy a bedobálóshoz is.
A maradékot hűvös sötét helyen tárolom, a paprikára pár nap múlva utána kell tölteni mert beszívja a levét.
Lehet evvel uborkát is eltenni de én azt nem evvel készítem.
Abból én csemege uborkát teszek el és kovászost, a csalamádé meg nálam saját levével készül.
|
Előzmény: TINTUS (3395)
|
|