Hondából és BMW-ből Dunát lehet rekeszteni. Van egy facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/725737737537561/?fref=ts
Neki álltam mert emberek rakták össze, meg van egy autótechnika szakos gépészmérnöki diplomám, motorkerékpár szerelő szakképesítésem, közlekedési szakmacsoportos érettségim. Meg mióta az eszemet tudom érdekeltek az autók és a motorok. Igaziból a hideg gátolt meg eddig, hogy megcsináljam, mert kicsi, sötét és fűtetlen garázsom van.
Ha nem szeretnétek így járni mint én akkor a ventilátor 0 állását el kell felejteni mert ott lezár a zsalu, viszont minden gyújtáslevételnél old. Ha a 0 és az I közti ponton hagyod akkor mindig nyitva a zsalu, így nem törhet el olyan könnyen a rugó, nem szakad el a membrán vagy a vákuumszelepet is kíméled. Csak azt tudnám ha 0 állásba a Mercedes mérnökei úgy tervezték meg, hogy zárjon a zsalu, akkor minek a belső levegő keringtetés gomb. Tudom azért van, hogy ha a ventilátor is megy akkor is le tudd zárni a zsalut.
Neked 15"-os felnik vannak csak rajta? Nekem gyári 16"-os alufelnik a két hátsó szélesebb, de még a téliek is 16"-osak bár azok nem gyáriak, hanem Dezent márkájúak. AMG szett még itt kint is drága, még repedezve törve karcosan is.