Hadzsimeee
2016.03.14
|
|
0 0
1771
|
Sziasztok. Segítségét kérném valamelyik ügyes emberkének,aki érti az "arduino" alaplapok javításában. 1db (Alko Mega 3D v.1.0) alaplapom van és úgy kaptam meg még decemberben hogy jó volt(elméletileg). Na én ezt elbasztam nem kicsit,úgy hogy a hd44700 kijelző, teljesen eltünt.Itt ülök a gép előtt már lassan két hónapja,úgy hogy nem értek hozzá.Tanulok,bottolások mennek már csak az a baj hogy a nincs meg a szinkron a két gép között. 1x sikerült már szinkronizálni decemberben de újraraktam azóta 5x a windows 7et. Ftdi drivereket cserélgetem de mikor bármelyik bootolo arduino1.5 vagy még ujjjabbal bootol(botolás közbe megáll) időtullépésel.... Tudom hog az Atmega8 de az már régebben megvolt... Jelet kap a gép,probál is kontaktálni de stk500ra dobja hiáába az avr változtatások 5.11 vagy 6.0.1 az utóbbival eggyáltalán nem engedi... Valaki legyen szíves egy kis okosságal megdobni !! Köszönöm. Elér rég szenvedek ezzel,nem tudtam ilyen komplikált egy ilyen kis alaplap... Hát belenyultam. Alternatívák is jöhetnek,vagy elviszem barhová hogy jó legyen.. tyty |
|