BE200 Creative Commons License 2016.03.07 0 0 2022

Sziasztok !

Néhány napot nem voltam, és csak ámulok és bámulok mennyi minden történt !

A részletekbe menő, aprólékos és igazi Magyar kreativitást felmutató műszaki megoldások és leírások szó szerint elkápráztatnak !

Nem sokat értek belőle, mégis átjön a vonzalom és tudás sokatok felől, a legkülönböző problémák megoldhatóságára.

Szerintem ! ez a sokszínűség, a technikai tudás, a személyes élmények, történetek, véleménynek, uram bocsá a vágyak teszik azzá az oldalt, ami.

Nem baj, sőt, jó ha sok fajta és sok féle, megszólalás van, szerintem senki nem szeretne, itt , csak ! pl. száraz adatok, technikai paramétereket olvasni.

Mindannyi személyiségek vagyunk ezzel is színesítve a fórumot, olyanok vagyunk mint egy lego, mindenki egy pici rész egy nagy PéVé szettből :)

oqilvi, mint ahogy Zoli megemlítette, nekem óriási szerencsém volt.

Tudom ilyenkor könnyű mondani, de a türelem PéVé-t terem :D

Én is folyamatosan figyelem, az licit oldalakat, szó szerint, jókor voltam jó pillanatban.

Beszéltem olyan szaktárssal, aki elmondása szerint, 100.000.-ért megtudta venni mind a három (Előre-Pannónia-Helikon)

szettet egyszerre a Jófogáson !!! Na az a fehér holló !

Én személy szerint továbbra is nagy kíváncsisággal és még annál is nagyobb tudás vággyal olvasom, mindenki bejegyzését, megosztását !

Szép estét mindenkinek