cenus
2016.03.04
|
|
0 0
11978
|
Szerintem azért túlzás a cukorbetegség, és aki egész nap nyomja a sütit és colát? Közelse mind lesz cukorbeteg és nem 30g-al esznek többet a kelleténél. Na meg, az se mérvadó mi a szokás. Olvastam olyan testépitéről aki este viszi be a napi ch javát és full szálkás. Nagyon sok elentmondást lehet olvasni. Azt olvastam...és ettem napi 100-150g ch, szaruléreztem magan, gyenge voltam, stb. Láss csodát, napi 250g is lehet fogyni ha nem szemete eszek és sportolok. Sokmindent lehet olvasni, olvastam azt is amiről beszélsz de ez egy személyes tanács volt.
Ha nem is mind a 62 g ,tudja beépíteni akkor is lehet fogyni ha napi szinten meg van a kalória deficit. Ez a tapasztalato. Ettől függetlenjül pár napja 30g-ra csökkentettem és teszek hozzá glutamint, futás előtt meg bcaa is megy. Hátha a drágább megoldás a biztosabb alapon. :D Egyébként zt is olvastam, a súlyzós edzés jobban megterhel mint a futás, sajáttapasztalat alapján erős kétségeim vannak.
El lehet olvasni a főirányvonalakat de semmi se szentírás és nem lehet megspórolni, hogy megismerjük a szervezetünk. |
|