001Angyal
2016.03.03
|
|
0 0
2757
|
Megbízható, precíz....csak ha fontosak ezek.
Kedves keresgélő!
Ha szükséged lenne a nagyobb gyerekek mellé egy segítőtársra a napi őrület és káosz felszámolásában, vagy csak elfoglalt kismama vagy és a kisbabával szeretnél foglalkozni, és nem a fránya háztartással, vasalással, kérlek hívj bizalommal.
Amennyiben szeretnéd, hogy amíg dolgozol a lakás rendbe legyen téve, és a tiszta rendes lakás várjon mikor fáradtan hazaérsz, kérlek keress.
Keresek olyan családot, akinél besegíthetek heti rendszerességgel a bejárónői feladatok ellátásába takarítás, vasalás, házvezetés, esetleg bébiszitter munkakörben.
Akár egy-egy alkalmas nagytakarítást is vállalok ha szükséges.
Dolgozom, este iskolába járok,és két gyermekemet egyedül nevelem. Nem szórakozásból ez a munkám,hosszútávra tervezek, becsületes, megbízható, leinformálható vagyok. Ezt bizonyítván:saját kulcsokkal rendelkezem a lakásaimhoz, nem ülnek a nyakamon, tudom a dolgom. Anyagi részét tekintve mindenkinek meg van, hogy mennyit gondol rá, nekem is az hogy mennyiért tudom elvállalni.
Személyes találkozást,megbeszélést részestem előnyben, mert nem mindegy kit engedünk be a lakásunkba, az életünkbe. Kölcsönös szimpátia és bizalom elengedhetetlen. Keleti , Blaha ,Budapest XVII-VIII-IX-X kerületei lenne az optimális, de természetesen minden megbeszélés kérdése. Tömeg közlekedem jelenleg még, így másfél-két órás utazásra lévő kerületek biztosan nem jöhetnek szóba.
Ha kérdése van a vanita@indamail.hu vagy telefonon a 0620 532 3009 számon elérhető vagyok.Ha nem veszem fel suliba ülök, de amit tudlak visszahívlak...ha számmal hívtál.
További szép napot ! |
|