4umos
2016.03.02
|
|
0 0
4963
|
én úgy tudom kiko teljes értékű, hivatalos tagként lett bejelentve. egyedül a dobos poszt az, ami még nem végleges. hát, tudod mustaine-nél megtippelni, h ki lesz az épp aktuális zenekartag, elég vicces dolog. :-) de nem hiszem, h adler otthagyja a lamb of god-ot, amivel még elég nagy utat járhat be. egy megadeth azért mégis csak egy 30 évnél idősebb zenekar, a frontember is az ötvenes éveinek közepén jár, ergo karriergörbéjének igen csak utolsó harmadában. neki már nem hiszem, hogy ugródeszkaként szolgálna. kiko esetén azért más a helyzet szerintem, mert egy angra kevésbé ismert nemzetközi szinten, mint egy lamb of god.
én azt tippelem, hogy bár szívesen megtartaná véglegesnek a jelenlegi felállást mustaine, de ez már neki annyira nem fontos. szerintem elég neki az is, hogy ilyen vendégzenész státuszban legyenek körülötte jól képzett "munkatársak", akik össze tudják vele hangolni az időbeosztásukat, ha turnéra megy, és kész. ilyeneket meg bármikor fog tudni a rutinjával/dörzsöltségével/kapcsolataival találni. azért ő már elég nagy hal ahhoz a szakmában. |
Előzmény: Andriska07 (4961)
|
|