háá nemtom, nekem nem tetszik a dolog.
Úgy csináltam, ahogy írod, nekiálltam megnézni a gyertyát. Akkor már kezdett nem tetszeni a dolog, mert egy szigszalaggal bőven körbe tekert gyertyapipa volt rajta, a szigszalag alatt meg le volt fűrészelgetve a pipából...
Hozzáteném, hogy a hirdetésében hibátlan, meg költségmentes, megy minden atyaúristen volt rá írva és tényleg nem rossz a motor, de nem nem annyira jó, mint amennyire le volt írva.
szóval megnéztem a szikrát a régi gyertyával és nem szép nagya hézag is valami 0,2-r evolt állítva... Új gyertyával sem lett jobb. Na akkor le a gyertyapipa, és amit írtam, hogy keveset húz át, 3-4 mm-t, miközben a centit is simán tudnia kéne ugrani. A szokásos 5,5kOhm-os volt a pipa, másik 5,5-össel sem lett jobb, kapott egy 3kOhm körülit, van ellenállás nélkülim is itthon, de egyenes, így azzal nem tudtam próbálni, de nem is lett volna lényeg, mert már előtte is gyenge a blitz, nem a pipán múlott. Na akkor indultam visszafelé, levettem a trafót, ki-be tettem a gyertyakábelt, nem javult. Trafó két csatlakozása tisztít - visszatesz, semmi javulás. Akkor jött a csati a trafó és az elektronika kocka között, azután javult kicsit azután már nem volt kedvem tovább nézegetni, végülis megy így is.